Prøv remtræk og el-cykler fra The Way to Bike på Copenhagen Bikeshow 2017

Vi er med på Copenhagen Bikeshow igen i år (2017) – og vi glæder os!

The Way to Bike er klar med eksperter og produkter fra Gates Carbon Dirve – producenten af remtræk til cykler – vi besvarer gerne alle dine spørgsmål.

Vi medbringer også mange forskellige typer af cykler med remtræk, alle er klar til test og salg. Crosscykler, Citybikes, Ladcykler, touring bikes og pendlercykler. Heriblandt er der flere el-cykler og cykler med Pinion gear, Rohloff gear, GoSwiss Drive el-motor, Bosch motor osv. osv.

   

Du vil kunne prøve brands som CUBE, Riese und Müller, SPOT, tout terrain og Biomega.

Endvidere medbringer vi den geniale Add-e løsning der konverterer din alm. cykel til en el-cykel. Enkelt og meget diskret.

Kom og snak med os på Copenhagen Bikeshow 2017.

logo_TWTB

Gates satser på CDX/CDN fra 2017

Gates Carbon Drive har besluttet at benytte det gode CenterTrack CDX system til cykler med remtræk i fremtiden. Deres helt nye CDN system til urban cykler, er kompatibelt med CDX. Det vil derfor i fremtiden blive meget enklere at få den rette rem ved udskiftning.

CenterTrack

Gates Carbon Drive CDX

Det betyder desværre at produktionen af CDC stoppes i løbet af 2017. Der er produceret mange CDC dele til lager, og vi forventer derfor ikke at løbe tør for CDC dele i nærmeste fremtid.

Du er altid meget velkommen til at kontakte The Way to Bike på sales@thewaytobike.dk. Vi vejleder gerne ved valg af remtræk. Vi har både cykler og originale Gates Carbon Drive dele.

Velkommen hos thewaytobike.dk

logo_TWTB

Biomega Cykel på tilbud – SPAR 15%!

Efteråret er kommet, og det er tid til at sikre vinterens cykelglæde.

Det gøres enkelt med en flot designet Biomega cykel med remtræk. Remtrækket kører lydløst med unik kraftoverførsel og med minimum vedligehold. Skal aldrig smøres og holder længe. Perfekt kombination med Biomegas design cykler fra KiBiSi gruppen.

Vi har valgt at sætte prisen markant ned på Biomegas NYC modeller med hhv. 2 og 8 gear – både herre og dame model.

NYC8S01 NYCL2S01

The Way to Bike har gratis levering af cycler og altid personlig service.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Velkommen hos thewaytobike.dk

logo_TWTB

CUBE cykler med remtræk

Vi er stolte af at præsentere CUBE cykler med remtræk hos The Way to Bike.

Cube_Logo  Vi har tilføjet CUBE cykler til vores store udvalg af cykler med remtræk. CUBE repræsenterer solid tysk kvalitet og de producerer nogle eftertragtede og rimelige cykelmodeller.

Hos The Way to Bike kan du derfor nu købe den suveræne CUBE SUV Race el-cykel med remtræk. En rigtig fed Urban cruiser med NuVinchi trinløst gear!

01_CUBE_SUV_768400_zoom

Og du kan købe den mere klassiske CUBE Hyde Race med 8 Shimano Alfine gear.

01_Hyde_Race_738002_zoom

Eller den lidt mere high end, high speed CUBE pendlercykel Editor med 11 Shimano Alfine gear:

CUBE Editor_739000_light

 

Velkommen hos thewaytobike.dk

logo_TWTB

Remtræk på Copenhagen Bikeshow

Vi skal på messe og vise vores cykler med Gates Carbon Drive remtræk, Piniongear, Rohloff, Go-Swiss drive og all-carbon.

hallen_med_logo_2016

Kom og se alle de lækre detaljer, og få en snak om remtrækket og dets fordele. Vi har allieret os med Remtræks specialist Chris Harris fra Gates Carbon Drive, så det er ikke ekspertise vi mangler.

Vi har også fået nye cykler hjem fra tout terrain i Tyskland, og det er derfor muligt at prøve den nye el-cykel Silent e-drive The City eXpress med Piniongear! Drømmer du om Rohloff og en let ekspeditionscykel, så kom og prøv vores Silkroad med Rohloff og Cinq-shifter. Det er kræs når du skal køre langt uden vedligehold.

Mens vi venter på vores egne Biomega all-carbon OKO el-cykler, har vi fået lov at låne Biomegas egen udstillingsmodel. Så hvis du er interesseret i den flot designede OKO (cyklernes Tesla), så kig forbi og få en tur.

Messeudsalg

Vi har fyldt standen godt op med udstyr, og vi glæder os til at vise det frem. Vi har også sat det meste ned i pris, så du kan spare op til 20%. Kontakt os og hør nærmere om vores særtilbud og pakker.

Se mere hos thewaytobike.dk

logo_TWTB

 

Tak til Cycle Magazin!

Det flotte tyske cykelmagasin ‘Cycle – Das Bike & Style Magazin’ har flotte remtrækscykler som dem vi har hos The Way to Bike med i deres udgaver. I deres seneste udgave (2-2016) har de et par flotte teasere med på vores 11 gears high performance ACME cykel fra Spot Brand og vores helt nye kulfiber El-cykel OKO fra Biomega.

cover_cycle_web
Men derudover bringer de også et stort og velbeskrevet portræt af vores tyske partnere tout terrain. Bbaggrunden for deres imponerende cykler, og deres udvikling til de meget efterspurgte custommade cykler de leverer i dag. Deres seneste model-serie er elcyklerne med silent e-drive og piniongear.
Så jeg kan kun anbefale at købe og læse Cycle Magazin. Et flot og enkelt blad med dejlig cykelstil og information.

Se mere hos thewaytobike.dk

logo_TWTB