Cykelcross

Udvalgte Cross cykler med remtræk. 

Solide "racer"cykler der er lavet til terrænkørsel eller crosscountry.

Du kommer hurtigt og bekymringsfrit frem både på grus, landevej og i skov. 

Cykelcross 4 varer

Viser 1 - 4 af 4
 • Vis her
  23 995,00 kr

  RALLYE  Navnet siger alt. Spots hurtige og alsidige Rallye siger på gensyn til konkurrenterne. Rallye er designet til ”dårligt” føre. Dette er en cyclocross der giver dig glæde.  Prisen afspejler en komplet cykel med ramme og CX-1 gear kit. Denne cykel er med kæde.

  23 995,00 kr
 • Vis her
  20 995,00 kr

  Nu med gennemgående aksler, hydrauliske skivebremser og rigelig klarering til 40C dæk. Aggressiv, hurtig og med rem. Rallye SS Spots tohjulede svar på en rally-bil, en robust fartmaskine, der excellerer i alle forhold: mudder, græs, grus, fortov. Den rappe aluminiumsramme accelererer umiddelbart. 

  20 995,00 kr
 • RALLYE Navnet siger alt. Spots hurtige og alsidige Rallye siger på gensyn til konkurrenterne. Rallye er designet til ”dårligt” føre, og med remtræk vil du aldrig opleve mudder og småsten i kæden. Dette er en cyclocross der giver dig glæde.  Prisen afspejler en komplet cykel. 2015 model og farvevalg. Begrænset udvalg tilbage. 

  18 995,00 kr
 • Vis her
  14 886,00 kr

  Not afraid of getting dirty Den angivne pris er billigste version og svarer ikke til billedet. Nøjagtig pris beregnes individuelt via konfigurator. Til den aktive cyklist der ikke viger for rå genveje gennem terrænet.  Se mere under yderligere oplysninger. Vi har en lækker Fire opal X-over size L på lager - klar til levering.  Konfigurer din egen tout...

  14 886,00 kr
Viser 1 - 4 af 4