Spot Brand

Spot Brand. Cykler med remtræk. Commuterbikes, Mountainbikes, Crossbikes.

Spot Brand er en amerikansk cykelproducent der oprindeligt blev kendt for singlespeed mountainbikes.

I dag producerer de både mountain-, cyclocross- og commuterbikes med alle typer af rear hubs.

Din nye cykel fra Spot Brand er nøje designet og af bedste kvalitet.  

Spot Brand ejes i dag af den innovative entrepreneur og cykelentusiast Wayne Lumpkin.

Sammen med den daglige leder Andrew Lumpkin har Wayne tidligere udviklet Avid

– et brand alle mountainbike ryttere kender i dag.

Spot Brand er design og teknik. Det handler ikke altid om at være først, men om at være først med det rigtige. Wayne og Andrews tekniske baggrund driver det kontinuerlige fokus på tekniskinnovation og design. Spot Brand har et nært samarbejde med Gates Carbon Drive, og har tidligere stået for alle stresstests af cykelrammer til remtræk. Det er også Wayne og Spot Brand der udviklede det forbedrede remtræk - CDX Centertrack systemet.

De ansatte hos Spot Brand lever alle for kærligheden til cyklen. Du vil se dette når du mærker og ser nærmere på cyklernes detaljer. Deres cykler skal virke – altid, og du skal samtidig have den rette føling med underlaget – cyklens kvalitetskomponenter og rammens udformning og legering giver dig dette.

Et eksempel på innovationen er deres patenterede dropoutsystem – Kobe sliders. Det sikrer al stressoverføring fra remtrækket gennem stel og ikke skruer. Dette forlænger holdbarheden og bevarer remtrækkets opspænding – også ved hjulskift.

Et andet eksempel er deres ”Time-Trial Cutaway Seattube”. Det er en fordybning i sadelrøret, der ser ud til at give mulighed for et mere fremrykket baghjul. Men fordybningen er lavet for at give rammen vertikal fleks. Det er pragtfuldt at køre med, og det ses selvfølgelig på deres populære crossmodel Rallye og Cream rammen.

Deres ”All-carbon” forgaffel er et innovativt afsnit for sig selv.

Spot Brand er gennemført kræs for kendere der værdsætter detaljerne og vil komme glade frem – altid.

Aktive filtre