Urban - CUBE

Tour, trekking og urban cykler med remtræk.

Her har vi udvalgt de stærke CUBE modeller.

Velegnet til pendling. 

Urban - CUBE 4 varer

Viser 1 - 4 af 4
 • Vis her
  13 499,00 kr

  CUBE Editor er en let urban cykel fyldt med state-of-the-art high-end komponenter – inkluderet Gates Carbon Drive rem og Shimano Alfine 11 gear hub. Slankt og elegant design. CUBE Editor repræsenterer en virtuos præstation af stil, hastighed og dygtighed; en effektiv cykel med banebrydende teknologi, der gør denne cykel alsidig praktisk taget...

  13 499,00 kr
 • Vis her
  9 295,00 kr

  Cube Hyde Race opfylder de meget specifikke krav til bykørsel. Det lydløse Gates Carbon Drive remtræk er en vigtig del af løsningen -  indsmurte bukseben og kædeolie er en saga blot. CUBE Hyde Race er en let bycykel med smooth og enkel fremdrift gennem Gates og Shimano Alfine 8 gearet. Hyde Race er en urban speed machine. 

  9 295,00 kr
 • Vis her
  9 295,00 kr

  Trapez model. Cube Hyde Race opfylder de meget specifikke krav til bykørsel. Det lydløse Gates Carbon Drive remtræk er en vigtig del af løsningen -  indsmurte bukseben og kædeolie er en saga blot. CUBE Hyde Race er en let bycykel med smooth og enkel fremdrift gennem Gates og Shimano Alfine 8 gearet. Hyde Race er en urban speed machine. 

  9 295,00 kr
 • Vis her
  29 995,00 kr

  El-cyklen der bygger bro mellem hverdagens cykel og en urban street racer - CUBE SUV Race. Med sit lette aluminiums stel, stilfulde kulfibergaffel og luksus komponenter som Nuvinci trinløs gearhub og Gates CDX rem, kombineres ydeevne, urban alsidighed og ren køreglæde.

  29 995,00 kr
Viser 1 - 4 af 4