Biomega OKO – meget mere end en elcykel

person Skrevet af: Heino Jannerup list Udgivet i: The Way to Bike - Blog access_time On: comment Udgivet: 0 favorite Hit: 4418

Nyd denne flotte cykel. Mærk det lette tråd og kom frem med et smil på læben.  

Biomega OKO – meget mere end en elcykel

Biomega har skabt en helt ny kategori af elcykler – Her er det design, kvalitet og funktionalitet der er grundpillerne. Cyklen er født ud fra en designambition om at lave en fuldstøbt cabonramme, der gør cyklen unik i udtryk. Det er designer gruppen KiBiSi, med Bjarke Ingels, Jens Martin Skibsted og Lars Larsen, der står bag denne nytænkning af elcyklen.

Ideelle pendlercykel!

Biomega OKO er den ideelle pendlercykel. Du vil kunne cykler på arbejde, få frisk luft, motion og skåne miljøet – mens assistancen fra elmotoren, gør at du ikke møder svedt og udkørt op på arbejde. Du styrer selv hvor meget elmotoren skal hjælpe til - du styrer tempo og egen indsats. Cyklens flotte design og lette vægt (18,9 kg) betyder at du let kan tage den med ind/op og sættes til opladning, så den er klar til hjemturen.

Minimal vedligeholdelse – maximal fornøjelse

Biomega OKO er den diametrale modsætning af de ofte så klodsede elcykler, der præger de danske veje. Her er en cykel som man med god samvittighed kan komme kørende på. Funktionaliteten og minimal vedligeholdelse er i fokus.

Den fuldstøbte cabon ramme, Gates remtræk og de indvendige gear gør at, den er let at vaske og vedligeholde. Du får en konstant kraftoverførelse med remtrækket og med motoren placeret på forhjulet, har du minimal slitage og direkte kraftoverfølelse fra elmotoren.

2 eller 8 gear

Biomega OKO kommer i en 2 og 8 gear version. 8 gear giver dig en større gear variation, som er meget anvendelig ved mere kuperet terræn. Kører du mere i byen skal du vælge 2 gears versionen med automat gear, der selv skifter op, når du er over de 18 km/t. Derudover vælger du selv hvor meget motoren skal hjælpe, så du derved kan bestemme din egen indsats.  

Hvid, silver eller sort

Biomega OKO kommer i 3 farver – Hvid, Silver og Sort. Så du kan vælge den der passer bedst til din stil og udtryk. Alle 3 farver er flot udført og får cyklerne til at stå ud i gadebillede.

Biomega OKO er født med indbygget skærme – resten af ekstra udstyr vælger du til som det passer dig. Vi anbefaler dog at du tilføjer lys, lås, bagagebærer og hjelm i pakken, så du kommer sikkert gennem trafikken.

 

 

Comments

Leave your comment

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december