Gates satser på CDX/CDN fra 2017

person Skrevet af: Heino Jannerup list Udgivet i: The Way to Bike - Teknisk information om cykler med remtræk access_time On: comment Udgivet: 0 favorite Hit: 4515

Gates Carbon Drive har besluttet at benytte det gode CenterTrack CDX system til cykler med remtræk i fremtiden. Deres helt nye CDN system til urban cykler, er kompatibelt med CDX. 

Gates Carbon Drive har besluttet at benytte det gode CenterTrack CDX system til cykler med remtræk i fremtiden. Deres helt nye CDN system til urban cykler, er kompatibelt med CDX. Det vil derfor i fremtiden blive meget enklere at få den rette rem ved udskiftning.

CenterTrack

Gates Carbon Drive CDX

Det betyder desværre at produktionen af CDC stoppes i løbet af 2017. Der er produceret mange CDC dele til lager, og vi forventer derfor ikke at løbe tør for CDC dele i nærmeste fremtid.

Du er altid meget velkommen til at kontakte The Way to Bike på sales@thewaytobike.dk. Vi vejleder gerne ved valg af remtræk. Vi har både cykler og originale Gates Carbon Drive dele.

Comments

Leave your comment

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december