NuVinci

Det trinløse gearsystem – cyklernes automatgear.

NuVincis transmissionsteknologi er Ganske revolutionerende indenfor gearnav. Nu er det slut med låste gear der ikke vil skifte op eller ned. NuVinci giver et smooth trinløst skift af kadence. Du skifter enkelt ”gear” ved at dreje håndleddet på de manuelle versioner eller indstille den automatiske controller til at gøre det for dig på ”harmony” modellerne.

NuVinci Teknologi

NuVinci teknologien består af nogle ”bolde” der ligger som et planetgear i navet. Disse bolde roteres fra dit tråd på den ene side af en omsluttende ring, og kraften overføres vha. af disse og en særlig olie til en anden omsluttende ring der giver dit udvekslede output. Udvekslingen er dermed afhængig af ringenes angrebsvinkel på ”boldene”.  

Kombineret med remtræk er NuVinci kendetegnet ved minimum vedligehold. Hele gearsystemet er forseglet i baghjulsnavet og der er ingen gearkabler der skal justeres for at få det bedste gearskift. NuVinci glider trinløst fra lav til høj kadence når du roterer håndtaget. Der er intet der skal falde i hak og du kan glidende øge eller sænke kadencen uanset om du accelererer eller bremser.

Hos The Way to Bike har vi mange cykelmodeller der er kompatible og kan leveres med dette unikke gearsystem - selvfølgelig cykler med remtræk.

NuVinci laver modeller med gearrange på hhv. 330% og 380%. De er kaldes N330 og N380.