Spot RALLYE Single Speed

Ny

Nu med gennemgående aksler, hydrauliske skivebremser og rigelig klarering til 40C dæk.

Aggressiv, hurtig og med rem. Rallye SS Spots tohjulede svar på en rally-bil, en robust fartmaskine, der excellerer i alle forhold: mudder, græs, grus, fortov. Den rappe aluminiumsramme accelererer umiddelbart. 

Flere detaljer

20 995,00 kr

Produkt information

Vægt 9,0 kg
Ramme materiale Aluminiums legering
Gaffel Spot Brand All Carbon
Hjulstørrelse 28"
Bremser Apex Hydraulic, disc
Gear Single Speed
Drev Gates CDX - Centertrack
Dropout Spot Brand Wagyū 2 Slider

Yderligere information

Styringen er stram og præcis. Kurvede seat-stays og Time Trial udskæring giver lodret giver en god følelse med underlaget. Rallye SS kommer race-konfigureret med CDX remtræk for minimum vægt og maksimum styrke. Men cyklen om-konfigureres enkelt til et gearsystem.

Denne alsidige cykel er også forberedt til bagskifter. Uanset om du ønsker at vinde løb eller blot erobre dagen, Rallye SS klarer det hele med bravur.

Vægt knapt 9 kg!

Størrelse 56 på lager.

Forventet leveringstid på ikke lagerførte størrelser er 1-3 uger.

Spot Custom 7005 Aluminiums ramme:

Designet til optimal styrke, komfort og holdbarhed. Letvægts aluminiumsrør der er præcist tilpasset hver ramme størrelse, det resulterer i en jævn og stabil kørsel. Den nøje udformning af seat stays, top tube and down tube, sammenholdt med en fintunet geometri leverer imponerende hastighed.

Spot Custom Carbon Fork:

Spotbrands nydesignede all-carbon forgaffel sikrer et smooth ride, men er stærkere og lettere end dens forgænger. Styringen er præcis med det tilspidsede kulfiber styringsrør og bredde ”ben”.

Gates CenterTrack:

Nyeste cykelremtræk system fra Gates. Unik, super-stærk, carbon-forstærket polyuretan – kræver ingen smøring og kører næsten lydløst. CenterTrack er stærkere, lettere og mere kompakt, og samtidig bedre til at kaste snavs af remmen end de tidligere Gates-systemer.

Dropout Kompatibilitet:

Det nydesignede og patenterede Wagyu 2 Slider dropout tillader både remtræk og kædetræk. Uanset er det smertefrit at fjerne hjulet og indsætte det igen uden re-spænding af remmen.

Cyclocross geometri:

Aggressiv løbs gennemprøvet setup. Det giver en perfekt balance mellem power og håndtering.

Se komponentlisten og størrelsesguide i bunden af siden.

Tilbehør / relateret

2 andre varer i samme kategori

Download