Lekker Amsterdam Elite 3 Speed
  • Lekker Amsterdam Elite 3 Speed
  • Lekker Amsterdam Elite 3 Speed
  • Lekker Amsterdam Elite 3 Speed
  • Lekker Amsterdam Elite 3 Speed
  • Lekker Amsterdam Elite 3 Speed
  • Lekker Amsterdam Elite 3 Speed
  • Lekker Amsterdam Elite 3 Speed

Lekker Amsterdam Elite 3 Speed

7.097,75 kr.
Inkl. moms Delivery: 3 to 6 weeks

Enkel og driftssikker cykel med Gates Carbon Drive Belt og det pålidelige Shimano Nexus 3 Speed interne gear. Den har de bedste og mest pålidelige komponenter til dine daglige cykelture. Amsterdam Elite 3 Speed kombinerer ydeevne, komfort og design. Rammen og gaflen er 100% aluminium, hvilket sikrer en let og robust pakke, der er konstrueret til cyklisten på udkig efter præstationer og komfort.

Farve
  • Space Blue
Stelstørrelse
Levering
Antal

OBS: Pga. stor efterspørgsel er forventet levering i April 2019.

Ramme

Amsterdam Elite NuVinci har ramme og forgaffel af 100% aluminium, hvilket giver en stærk og let ramme der er afbalanceret og stresstestet ift. remtræk. Rammen kan åbnes via hvis remmen skal skiftes. Opspændingen justeres også let, og låses med to skruer. Skærme, bagagebærer, støtteben og lås monteres enkelt

 

Komponenter

Amsterdam Elite NuVinci har det prisvindende NuVinci N330 gear, samt Shimano hydrauliske skivebremser og en letvægts aluminiumsramme og gaffel. NuVinci gearet giver dig uendelig variabelt gear og skubber cyklen op i toppen af hvad du kan få i denne Kategori.

Den er udstyret med Gates Carbon Drive CDX rem. Centertrack som sikrer en konstant kraftoverførelse, lydløs kørsel og minimal vedligeholdelse.

 

Anbefalet størrelse

Amsterdam Elite kommer i 2 størrelser. Valg af stelstørrelse er altid individuelt, men vi har lavet lidt retningslinjer hos The Way to Bike. Generelt siger vi at en urban cykel som Amsterdam Elite ikke bør være for stor. Det er en fordel at sidde lidt ”agilt” når du cruiser rundt i byen.

Medium – 165-185 cm

Large – 185-205 cm              

 

Levering

Leveres 98% samlet, så det kun er pedaler der skal monteres.

Hvis du ønsker originalt ekstra udstyr, såsom skærme, bagagebærer, lys og lås, vil dette være monteret ved "98% levering". 

Forventet leveringstid 1 uge

Amsterdam Elite 3 speed

Produkt information

Vægt
11,0 kg
Ramme materiale
Aluminium
Gaffel
Aluminium
Hjulstørrelse
28"
Bremser
Tektro, Dual-pivot kaliber
Gear
Shimano, Nexus 3 speed
Drev
Gates CDX - Centertrack
Dropout
Horisontal
Ny vare

Du vil eventuelt også synes om

7 andre produkter i samme kategori: