Lekker Amsterdam Elite Single Speed

Ny

Enkel og driftssikker cykel med Gates Carbon Drive Belt og det pålidelige Shimano Nexus 3 Speed interne gear. Den har de bedste og mest pålidelige komponenter til dine daglige cykelture. Amsterdam Elite 3 Speed kombinerer ydeevne, komfort og design. Rammen og gaflen er 100% aluminium, hvilket sikrer en let og robust pakke, der er konstrueret til cyklisten på udkig efter præstationer og komfort.

Flere detaljer

4 799,00 kr

  • Bullhorn
  • Regular Lekker Amsterdam

Produkt information

Vægt 10,0 kg
Ramme materiale Aluminium
Gaffel Aluminium
Hjulstørrelse 28"
Bremser Tektro, Dual-pivot kaliber
Gear Single Speed Flip-Flob
Drev Gates CDX - Centertrack
Dropout Horisontal

Yderligere information

Ramme

Amsterdam Elite single speed har ramme og forgaffel af 100% aluminium, hvilket giver en stærk og let ramme der er afbalanceret og stresstestet ift. remtræk. Rammen kan åbnes hvis remmen skal skiftes. Opspændingen justeres også let, og låses med to skruer. Skærme, bagagebærer, støtteben og lås monteres enkelt

Komponenter

Amsterdam Elite single speed er udstyret med en single speed flip-flop hub og Tektro håndbremser på for- og baghjul, samt en letvægts aluminiumsramme og gaffel.

Den er udstyret med Gates Carbon Drive CDX rem, med centertrack som sikrer en konstant kraftoverførelse, lydløs kørsel og minimal vedligeholdelse.

Anbefalet størrelse

Amsterdam Elite Single speed kommer i 2 størrelser. Valg af stelstørrelse er altid individuelt, men vi har lavet lidt retningslinjer hos The Way to Bike. Generelt siger vi at en urban cykel som Amsterdam Elite 3 ikke bør være for stor. Det er en fordel at sidde lidt ”agilt” når du cruiser rundt i byen.

Medium – 165-185 cm

Large – 185-205 cm              

 

Levering

Du kan vælge mellem 85% samlet ved levering og 98% samlet ved levering.

Hvis du har lidt teknisk kompetence og selv kan montere forhjul, pedaler, styr og saddel, og tjekke bremser og gear ved modtagelse, så har du mulighed for at vælge 85% samlet ved levering. Se evt. Lekkerbikes egen monteringsvideo.

Vi anbefaler dog at vælge 98% samlet ved levering. Så er din cykel samlet og testet af en kvalificeret mekaniker inden levering.

Forventet leveringstid 1-2 uger

Leveres uden støtteben. Hvis støtteben ønskes anbefaler vi det monteres efter modtagelse. 

30 andre varer i samme kategori