• På tilbud!
Lekker Amsterdam Elite NuVinci - Brugt
  • Lekker Amsterdam Elite NuVinci - Brugt
  • AXA lock commuter
  • Lekker Fender set

Lekker Amsterdam Elite NuVinci - Brugt

5.879,40 kr. Spar 40%
Vores tidligere pris 9.799,00 kr.
Inkl. moms Delivery: 3 to 6 weeks

Let brugt model med tilbehør monteret.

Amsterdam Elite-serien er noget at det bedste du kan få indenfor bycykler. Den prisvindende NuVinci N330 hub i kombination med et Gates Carbon Drive - et rigtigt mesterværk indenfor ingeniørvidenskab. NuVinci hub tilbyder trinløs forskydning gennem uendeligt variable gear. I kombination med den lette aluminiumsramme og 100% rustfrie komponenter er Amsterdam Elite-serien i en klasse for sig selv.

Farve
  • Space Blue
Stelstørrelse
Antal

Let brugt 2018 model

Med skærme og AXA Defender lås monteret.

Ramme

Amsterdam Elite NuVinci har ramme og forgaffel af 100% aluminium, hvilket giver en stærk og let ramme der er afbalanceret og stresstestet ift. remtræk. Rammen kan åbnes via hvis remmen skal skiftes. Opspændingen justeres også let, og låses med to skruer. Skærme, bagagebærer, støtteben og lås monteres enkelt

 

Komponenter

Amsterdam Elite NuVinci har det prisvindende NuVinci N330 gear, samt Shimano hydrauliske skivebremser og en letvægts aluminiumsramme og gaffel. NuVinci gearet giver dig uendelig variabelt gear og skubber cyklen op i toppen af hvad du kan få i denne Kategori.

Den er udstyret med Gates Carbon Drive CDX rem. Centertrack som sikrer en konstant kraftoverførelse, lydløs kørsel og minimal vedligeholdelse.

 

Anbefalet størrelse

Amsterdam Elite NuVinci kommer i 2 størrelser. Valg af stelstørrelse er altid individuelt, men vi har lavet lidt retningslinjer hos The Way to Bike. Generelt siger vi at en urban cykel som Amsterdam Elite ikke bør være for stor. Det er en fordel at sidde lidt ”agilt” når du cruiser rundt i byen.

Medium – 165-185 cm

Large – 185-205 cm              

 

Levering

Leveres 98% samlet, så det kun er pedaler der skal monteres.

Hvis du ønsker originalt ekstra udstyr, såsom skærme, bagagebærer, lys og lås, vil dette være monteret ved "98% levering". 

Forventet leveringstid 1 uge

Amsterdam Elite NuVinci - Brugt

Produkt information

Vægt
13,0 kg
Ramme materiale
Aluminium
Gaffel
Aluminium
Hjulstørrelse
28"
Bremser
Shimano hydraulic disc brake
Gear
NuVinci N330, trinløs
Drev
Gates CDX - front 46T, rear 24T
Dropout
Horisontal
Ny vare

Du vil eventuelt også synes om

16 andre produkter i samme kategori: