Gates Carbon Drive remtrækssystemer

Hos The Way to Bike finder du alt indenfor Gates Carbon Drive remtræk til din cykel.

Gates Carbon Drive har gennem tiden udviklet tre forskellige remtrækssystemer til cykel industrien. Her finder du information om de tre og forskellene i mellem dem.

CDC

Gates startede med CDC systemet. Det er systemet uden centerrille. Dvs. at der ikke er nogen ”styring” af remmen. Den styres af en tandhjulskant og meget præcis alignment. Gates Carbon Drive CDC findes på flere ekspeditionsmodeller men er den senere tid primært brugt på lette trekking- og citybikes.

I 2016 besluttede Gates at nedlægge produktionen af CDC, og nye cykler leveres derfor ikke med CDC i dag. Reservedele tilbydes så længe lager haves. Har du Gates Carbon Drive installeret på din cykel, vil du på sigt blive nødt til at skifte rem og tandhjul til CDN eller CDX.

 

CDX

I samarbejde med vores populære brand SPOT udviklede Gates Carbon Drive CDX systemet. Det blev gjort primært for at forbedre styringen af remmen og dens egenskaber i fx sne og mudder.

Gates CDX system har en rille i midten. Denne glider på en rille i tandhjulene. Samtidig er tandhjulene meget åbne, så sne og snavs ”tømmes” fra systemet. CDX systemet bruges derfor på MTB cykler. CDX tandhjul findes også i særlige ekspeditions-versioner til de ekstra lange ture.

Hos The Way to Bike har vi ekstrem god erfaring med CDX systemet. Det benyttes også på mange alm. citybikes, touring cykler osv. og det er virkelig nemt at håndtere.

 

CDN

I 2016 kom Gates med CDN systemet. CDN er kompatibelt med CDX, og har derfor samme enkle håndtering og modstand mod elementerne. CDN er IKKE til MTB og ekspeditionskørsel. CDN er udviklet til enkel bykørsel. Det gælder både tandhjul og rem. CDN remmen har samme antal kulfibre i remmen som CDX. Selve remmen er lavet af et blødere materiale, og er derfor egnet til enklere kørsel.

At CDN er kompatibelt med CDX gør det utrolig enkelt for dig at skifte rem og tandhjul. Hvis du har en cykel med CDN og ønsker CDX rem, kan du nøjes med at skifte remmen – hvis tandhjulene selvfølgelig ikke er slidt ned.

 

Hos The Way to Bike ser vi frem til at høre fra dig, og vejleder gerne indenfor remtræk. Vi er officiel Gates Carbon Drive distributør i norden og tilbyder udover alle Gates Carbon Drive reservedele også et stort udvalg af cykler med remtræk.

Gates Carbon Drive CDX Belts

Kontakt os på sales@thewaytobike.dk.  

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close