CUBE Hyde Race Trapez 2023

CUBE Hyde Race 8 gear, Trapez, Galactic´n´black 2023

9.999,00 kr.
Inkl. moms

Cube Hyde Race opfylder de meget specifikke krav til bykørsel. Det lydløse Gates Carbon Drive remtræk er en vigtig del af løsningen -  indsmurte bukseben og kædeolie er en saga blot. CUBE Hyde Race er en let bycykel med smooth og enkel fremdrift gennem Gates og Shimano Alfine 8 gearet. Hyde Race er en urban speed machine.

Stelstørrelse :
: CUBE Hyde Race Trapez

Ramme

 

CUBE Hyde Race er bygget med høj kvalitets, dobbelt butted tubes. Rammen er lavet med henblik torsionsstivhed for at sikre bedst performance fra remtrækket, og så er der tilføjet nogle unikke features. For eksempel kan rammen åbnes via det innovative Split & Slide dropout hvis remmen skal skiftes. Opspændingen justeres også let, og låses med to skruer. Kabler er skjult i downtuben, så rammen bevarer sit elegante look og vedligeholdelsen samtidig reduceres. Skærme, bagagebærer, støtteben og lås monteres enkelt.

 

Komponenter

 

Fokus ligger på det super-stille og vedligeholdelsesfri Gates Carbon Drive bælte - oliering af kæden og de beskidte bukseben hører til fortiden. Gates CDN remmen er forstærket med kulfiber og kan rengøres med vand. Kombineret med Shimanos Alfine 8  indvendige gear, opnås minimum vedligehold. Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser, sikrer pålidelig bremsekraft uanset vejret, og igen minimum vedligehold.

CUBE Hyde Race Trapez

Produktinformation

Vægt
12,0 kg
Ramme materiale
Aluminium
Hjulstørrelse
28"
Bremser
Shimano BR-MT200
Gear
Shimano, Alfine 8
Drev
Gates CDX/CDN combination
Damemodel tilgængelig
JA
Gates Carbon Drive
CDX
Gates Carbon Drive
CDN
Gear - Antal Gear
8
Gear - Type
Shimano Alfine
Bremser - Type
Skivebremser

Specifikke referencer

Related products

10 andre varer i den samme kategori:

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close