Tout Terrain Mule Trailer

4.999,00 kr.
Inkl. moms

Cykeltrailer 'Mule'

Affjedret, let og robust.

Denne affjedrede og ethjulede cykeltrailer er unik til off-road og on-road cykling og helt ideel til cykeltur. Det gælder både mountainbikere der krydser Alperne, og dem der bare har brug for oppakning med på cykeltur samsørundt. 

Mule er det perfekte transportmiddel. På grund af sin bredde på kun 45 cm og et enkelt hjul kommer den let med igennem alle forhindringer.

Cykeltraileren er en loyal følgesvend og kan omdanne din mountainbike til en touring cykel. Når "base camp» er nået, kan traileren frakobles og du kan nyde en rigtig MTB tur i terrænet. Mule er designet til off-road kørsel, og den klarer det så godt at du næsten glemmer, at du kører med cykeltrailer. Med sin store bæreevne, er den også fantastisk til familieture. Unik kobling fra Tout Terrain. 

Kontakt os for forventet leveringstid.  

  •          Single-track design giver mulighed for dynamisk kørsel.
  •          Letvægt: kun ca. 5,8 kg uden støtteben.
  •          Tyngdepunkts optimering. Afhængig af brug kan tyngdepunktet reguleres. Lavt tyngdepunkt og reduceret frihøjde til gade brug; Højere tyngdepunkt og frihøjde til off-road brug.
  •          2 affjedringsindstillinger: 120 mm fjedervandring til gade brug; 160 mm fjedervandring til off-road.
  •          Flere oppakningsmuligheder: Inversebag og soft shell inside lining; Waterproof cargo bag with back pack function.
  •          Enkel og nem håndtering, kan opbevares fladt.

 

Anbefalet ekstraudstyr:

Skærm, Insidebag, støtteben.

Kontakt os for ekstraudstyr.

Mule Trailer

Produktinformation

Vægt
5,8 kg

Specifikke referencer

3 andre varer i den samme kategori:

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close