5th Avenue

5th Avenue

Asfalt Æderen.

Nøjagtig pris beregnes individuelt.

5th AVENUE er pragtfuld. Let og hurtig takket være de tynde 28-tommer hjul. Og solid med integreret carrier og stainless steel dele. 

Konfigurer din egen tout terrain cykel

Med en ramme specielt udviklet til bagskifter og en vægt på kun 12,5 kg, hvilket er lavt for touring cykel standarder, er der ingen grund til at frygte selv længere bjergetaper. 

Fundamentet er formet ud fra Slikroad stellet, som er produceret af multi-butted chromoly stålrør fra Dedacciai. Udvalget af gear- og kranktyper er omfattende og Gates® Carbon Drive™ remtræk leverer den nyeste teknologi.

Det integrerede Ergo-Stop steering stop er og inkluderet i denne model. Kablerne kan skæres relativt korte og ikke længere dingle vildt, men er beskyttet mod overskæring (belysningskabler) og er ekstremt lav friktion (gearkabel).

Aktiv Radfahren skrev:

”Om det er hverdagscykling eller touring, er 5th Avenue en fornøjelse at køre på. Dens elegante, rene silhuet og mange high-quality detaljer giver den visuel appel.”

VIGTIGT - Bestilling - Kontakt os.

Når du køber en tout terrain cykel hos The Way to Bike foregår det via tout terrains egen interaktive konfigurator. Den sikrer dig en cykel efter netop dine behov. Når du har truffet dine valg, trykker du på ”print” og modtager umiddelbart et konfigurationsnr. Dette nummer identificerer din cykel hos tout terrain og os.

KONFIGURER DIN EGEN TOUT TERRAIN CYKEL

Kontakt os for bestilling.

Du vil modtage din nye selvkonfigurerede cykel efter 4-8 uger afhængig af årstid.

Er der en særlig tout terrain model eller tilbehør du vil købe, kan du altid kontakte The Way to Bike på e-mail, og vi får varen hjem til dig.  

5th Avenue tout terrain

Produktinformation

Vægt
12,5 kg
Ramme materiale
Chromoly
Gaffel
tout terrain Chromoly - Straight
Hjulstørrelse
28"
Bremser
Skivebremser
Gear
Shimano/Rohloff
Drev
Gates CDX - Centertrack
Dropout
tout terrain 3 in 1 universal

Specifikke referencer

Ny vare

Download

tout terrain Ramme Geometri

tout terrain Ramme Geometri

Download (1.43M)

Related products

16 andre varer i den samme kategori:

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close