El-Cykler

El-cykler med remtræk. Minimum vedligehold og maks endurance.

Sjovt og praktisk. En sand fornøjelse at mærke det ekstra skub fra el-motoren.

Kombinationen af el-cykel og remtræk fungerer utrolig godt. 

El-cykler med remtræk
36.999,00 kr.
Den blide Hannah er perfekt til både by- og landkørsel. Hannah er stærk og du kan nemt transportere ekstra last. Fx barn og indkøbsvarer. Hannah er designet til at gøre din hverdag enklere. Vi har flere Schindelhauer modeller i butikken. Kontakt os for leveringstid og prøvekørsel.
Vis her
28.999,00 kr.
Arthur er en klassisk Schindelhauer-cykel - med motor. Det lækre design betyder, at du ikke umiddelbart ser at det er en El-cykel. Arthur er den ideelle E-Bike til cyklister, der ønsker at give bycykling ekstra komfort og smidighed. Vi har flere Schindelhauer modeller i butikken. Kontakt os for leveringstid og prøvekørsel.
Vis her
36.999,00 kr.
Heinrich er perfekt til både by- og landkørsel. Heinrich er stærk og du kan nemt transportere ekstra last. Fx barn og indkøbsvarer. Heinrich er designet til at gøre din hverdag enklere. Vi har flere Schindelhauer modeller i butikken. Kontakt os for leveringstid og prøvekørsel.
Vis her
40.999,00 kr.
Heinrich står for køreglæde, ekstra køreglæde på denne Enviolo version med automatisk variabel gearing, Gates CDX-remtræk og den kraftige Bosch Performance Line-motor.    Vi har flere Schindelhauer modeller i butikken. Kontakt os for leveringstid og prøvekørsel.
Vis her
40.999,00 kr.
Hannah er ganske enkel køreglæde. Særlig denne Enviolo version med automatisk variabel gearing, Gates CDX-remtræk og den kraftige Bosch Performance Line-motor.    Vi har flere Schindelhauer modeller i butikken. Kontakt os for leveringstid og prøvekørsel.
Vis her
34.999,00 kr.
Fuldt integreret el-cykel med gearkasse fra Pinion og Gates remtræk: Med Arthur VI / IX oplever du den mest avancerede elektrificering af den klassiske Schindelhauer-cykel. Vi har flere Schindelhauer modeller i butikken. Kontakt os for leveringstid og prøvekørsel.
Vis her
36.999,00 kr.
Fuldt integreret el-cykel med gearkasse fra Pinion og Gates remtræk: Med Antonia VI / IX oplever du den mest avancerede elektrificering af den klassiske Schindelhauer-cykel. Vi har flere Schindelhauer modeller i butikken. Kontakt os for leveringstid og prøvekørsel.
Vis her
29.499,00 kr.
• MAHLE e-bikemotion 250-watt motor • Elektrisk støtte op til 25 km/t • Integreret 250Wh-batteri • 6- eller 9-trins Pinion C-Line-drev • LightSKIN Ultra-Mini-Light U2E (tysk StVZO-kompatibel) • Motor- og lysstyring ved et tryk på en knap på rammen eller via app
Vis her
29.499,00 kr.
• MAHLE e-bikemotion 250-watt motor • Elektrisk støtte op til 25 km/t • Integreret 250Wh-batteri • 6- eller 9-trins Pinion C-Line-drev • LightSKIN Ultra-Mini-Light U2E (tysk StVZO-kompatibel) • Motor- og lysstyring ved et tryk på en knap på rammen eller via app
Vis her
33.999,00 kr.
HSD S8i er en kraftig El-cykel der kan foldes. Praktisk bygget med Gates Carbon Drive remtræk. Der monteres enkelt børnesæde. En alsidig partner i hverdagen. Bosch® Active Line Plus motor with Purion display Fits riders from 150 to 195 cm (4’11” – 6’5”) Fits one Thule® Yepp Maxi, Yepp Nexxt Maxi, eller Bobike® GO Maxi child seat—no adapters needed
Vis her
42.999,00 kr.
HSD S+ er en kraftig El-cykel der kan foldes. Praktisk bygget med Gates Carbon Drive remtræk. Der monteres enkelt børnesæde. En alsidig partner i hverdagen. Enviolo Sport 380 gearet er trinløst med automatisk skift.  Bosch® Active Line Plus motor with Purion display Fits riders from 150 to 195 cm (4’11” – 6’5”) Fits one Thule® Yepp Maxi, Yepp Nexxt Maxi, eller Bobike® GO Maxi child seat—no adapters needed
Vis her
Vello Bike+ Speed Drive Foldecykel med remtræk og el-motor Vello Bike+ Speed Drive Foldecykel med remtræk og el-motor
På tilbud!
25.999,00 kr.
Vello Bike+ Speed drive er en af de letteste foldecykler med El-motor. Foldecyklen er "self-charging" og alt teknik er forseglet i baghjulsnav. Ingen ledninger. Med Gates Carbon Drive remtræk er foldecyklen ren og enkel at håndtere. Kombineret med det kompakte design passer foldecyklen godt til at medbringe på båden. De solide komponenter vil også holde til hverdagsbrug.   Foldecyklen fås også med mountain drive og som single speed. 
Vis her
On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close