Flotte Cykler i tysk kvalitet og med remtræk

Generelt om Schindelhauer

Schindelhauer er vokset ud af Berlin og udvikler cykler der kombinerer teknisk viden med en moderne livsstil. Deres passion er teknisk innovation kombineret med et sofistikeret, funktionelt design – gennemført i ale detaljer og en fryd for øjet.

Cyklerne produceres med godt håndværk. De udvikler selv rammer og komponenter i samarbejde med udvalgte virksomheder, der deler dedikationen til cyklen, og derudover bruges nogle af de mest anerkendte producenter indenfor cykelbranchen som Pinion, Rohloff, Shimano, SRAM og Gates Carbon Drive.

Schindelhauer får sine designere og ingeniører til at perfektionere deres cykler med remtræk gennem innovation og nysgerrighed. Hos Schindelhauer er der plads til ideer og deres cykler designes til vores hverdag.

Schindelhauers cykler

Schindelhauers cykler med remtræk er produceret i høj kvalitet, og med henblik på minimum vedligehold i mange år. Cyklerne er født med remtræk, og Schindelhauer har været med fra starten af remtrækkets genfødsel gennem Gates Carbon Drive. Remtrækket passer perfekt til Schindelhauers store udvalg af urban cykler til både herrer og damer. Det sikrer en lydløs, smooth og vedligeholdsfri kørsel. Ingen olie.

Køb af Schindelhauer cykel

Vi har Schindelhauer på lager og til test kørsel.

Kontakt os for køb af din nye Schindelhauer cykel. Vi vejleder og guider gerne så du får den rette cykel, der passer til din størrelse og dit cykelbehov – samtidig sikrer vi dig en god pris. Få cyklen leveret eller afhent selv.

Du vil få glæde af din Schindelhauer cykel med Gates ramtræk i mange år fremover.

Køb din Schindelhauer cykel her.

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close