Gates Carbon Drive

Gates Carbon Drive er en underafdeling i Gates. Gates er en velrenomeret Amerikansk industrigigant. Gates Carbon Drive har gennem konstant innovativ udvikling markedsført kulfiber-remtræk til cykler.

The Way to Bike er officiel Gates Carbon Drive forhandler.

Gates Carbon Drive er det mest udbrede på markedet. Det skyldes pragtfuld funktionalitet og unik kvalitet og holdbarhed. The Way to Bike er certificeret Gates Carbon Drive forhandler og sælger kun originale Gates dele. Det er din garanti for originale reservedele og ekspertviden om remtræk.

Gates opererer med to remtræksystemer CDN og CDX, begge er med CenterTrack, som er et spor i midten af remmen, der sikrer at remmen bliver på tandhjulene. Systemet er åbent og snavs forsvinder enkelt.   

CDN remtrækket er udviklet til bykørsel. Det er til dig der cykler på asfalt gennem byen på job eller hyggetur.

CDX remtrækket er udviklet til hårdere kørsel. Det er til dig der cykler længere ture, træder hårdt og kører i terrænet med meget snavs. 

Det er vigtigt at rem, tandhjul, krank og gear passer sammen. Skulle du være i tvivl eller bare have behov for råd og vejledning, så kontakt os på sales@thewaytobike.dk

Vi forhandler alle produkter fra Gates Carbon Drive og har et stort udvalg af cykler med Gates Carbon Drive remtræk. Vi har samlet al information om deres remtræk her:

Gates Carbon Drive

Gates Carbon Drive

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close