Autoriseret service

The Way to Bike er autoriseret forhandler af Gates Carbon Drive. Vi forhandler alle originale reservedele og værktøj. Vi yder dog ikke selv service på cyklerne, men henviser gerne til etablerede cykelsmede der også har knowhow og erfaring med remtræk.

En cykel fra The Way to Bike består af meget mere end kvalitetsremtrækket, der kan anses som vedligeholdelsesfrit. Alle vores cykler har komponenter i god kvalitet og med lang levetid, også uden daglig service. Men indimellem skal de have en kærlig hånd, ligesom alt andet der bruges.

Det er selvfølgelig også vigtigt at du altid sørger for at dine bremser og dæk er i god stand for at undgå ulykker. Det kan også ske at der sprænger en eger eller du slår fælgen skæv.

Brug derfor med jævne mellemrum en cykelsmed med fysisk værksted og få gennemgået din cykel. Småmangler og fejl vil kunne påvirke sikkerheden og irritere dig.

Vi har en interesse i at du ”Rediscover the joy of biking” - hver gang du hopper på sadlen og triller en tur. Så vi håber du holder din cykel opdateret - og det er enkelt med vores cykler der kræver minimum vedligehold. 

I København henviser vi til ”Lindhart Cykler” i Rømersgade 7.

Derudover hjælper vi gerne med at kontakte dit lokale cykelværksted.

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close