Gennemførte urban designcykler

Generelt om Biomega

Biomega er et gennemført urban cykel brand enestående i sin kategori. Biomega designer og udvikler cykler, el-cykler og andet tilbehør. Biomega vil gennemføre et paradigmeskift i samfundets forestilling af transport, ved at lave urban ”furniture for locomotion”. Udvikle cykler så smukke, at de konkurrerer direkte med biler og giver vores byer en ny betydning. Biomega bringer social innovation, design tænkning og den urbane livsstil til en verden af ​​cykler. Der startes med byernes krav om funktionalitet og sluttes med flot design. Biomega samarbejder med kendte designere som Marc Newson og Kibisi.

Biomega cykler

PEK Biomega Beijing Cykel BOS Biomega Boston Cykel NYC Biomega New York Cykel Biomega NYC Lady OKO Biomega El-cykel

Filosofi

Biomegas filosofi er optimering af teknologi, etik og æstetik: new tech, new etik, new æstetik.

Tech

Biomega opererer med to tech begreber i deres designarbejde: mega og meta-tech. Mega-tech er, når fascinationen af ​​en bestemt teknologi bliver den drivende kraft af designet, og innovation skyldes et sammenstød mellem form og funktion og dennes teknologi; Meta-tech er, hvor teknologien bliver medvirkende til design, og efterfølgende kan forårsage paradigmer til at bryde i anvendelsen af ​​teknologier.

Etik

Gennem biomegas arbejde med total quality management er det blevet klart at det etisk gode kan ses som en simpel kvalitet, der kan forbedres gennem processtyring. Det er ikke nødvendigvis opnåelse af en absolut og statisk tilstand. Etik kan være så simpelt som at gøre det bedre og bedre.

Æstetik

Biomegas historie af stil og værdi er en skandinavisk arv. Men skandinavisk design er i mange tilfælde blevet sin egen pastiche: overdrevet, livløs minimalisme. Det var ikke, hvad de skandinaviske mestre havde til hensigt. Biomega har pustet nyt liv i en munter stamme af skandinavisk designtradition, som kaldes organisk minimalisme. Denne stil blev forankret i møbler og derefter indretning. Biomega tager denne stil med udendørs og laver interiør til hele det urbane landskab.

Design

Biomega ser den ideelle by som ren, fredelig og overvældende. Ikke med mindre energi end det vi i dag har i de urbane miljøer, hvor vi i øjeblikket trives, men mere ren, og mere i harmoni med den naturlige verden.

Det er denne drøm der driver Biomega i skabelsen af deres urban-landscape-changing cykler. Cyklerne gør os sundere, gladere og mere forbundet end en bil nogensinde vil kunne.

Kort sagt: “Our bikes—and the people who ride them—have the ability to transform the world into a more beautiful place, and blend our dreams for the future with the needs of the present.”

Designfilosofi

Biomega tror på ren og effektiv mobilitet i byer. Biomega handler om effektiv og stilfuld pendling i byens miljø. Stilen er betydningsfuld, da stilen er dit udtryk og en del af din ”vægt” og aftryk.

At være aktiv i byen udfordrer dit udstyr på en anden måde end på landet. I byen er der konstant acceleration og opbremsning – fx mellem trafiklys. Det betyder, at der er behov for en lang række bipolare funktionaliteter. Her kommer Biomega ind med nye funktioner og en ny stil.

For at udkonkurrere biler mener Biomega at der er brug fire designprincipper:

Integration

Gear, kabler, covers, bremser og transmissioner arbejder sammen uden problemer, og beskytter og forskønner de holistiske cykler.

Drivability

En Biomega cykel er brugervenlig og bygget til bylivet. Hvordan? Med nye power transmissionssystemer, kontinuerlige gear, slick dæk, dynamiske og formåls specifikke geometrier og den populære ”stålfølelse”.

Holdbarhed

Cyklerne er perfektionistisk udviklet til langvarig brug og lav vedligeholdelse med anodiseret aluminium og dele i rustfrit stål.

Synlighed

Biomega cykler er designet af topdesignere som Marc Newson og KiBiSi, så du vil ikke kun skille dig ud blandt bilister med reflekser og nightglow teknologi – du vil også skille dig ud blandt de smarteste urbane miljøer i verden.

Biomega laver ganske enkelt nogle af verdens bedste bycykler.

Udvalgte Biomega detaljer

Nightglow effect

Biomega laver selvlysende forgafler. Det er sjovt, iøjnefaldende og genialt. På flere af deres modeller er forgaflen malet med en lysabsorberende maling. Det er derfor du ser det velkendte ”grønlige skær”.

Biomega Nightglow and Mudguard

Integreret mudguard

På Biomega potentielle klassiker NYC er der integreret forskærm i skrårøret. Biomega mener det komplimenterer cyklens aggressive og sporty urbane egenskaber. Vi mener det er intet mindre end smart!

Integreret wirelock

Biomegas Boston model - et icon der har fået plads på museer for moderne kunst i New York og San Fransisco – har integreret wirelås. Det vitale skrårør er erstattet af en wire, der ved parkering, kan bruges som lås. Er wiren ikke hel og på sin plads i rammen under kørsel, så vil stellet knække, og cykeltyven får sig uanset en kort tur.

Biomega Wire lock

Biomega e-Bike

Banebrydene el-cykel. OKO modellen der blev lanceret i oktober 2015, er helt unikt målrettet den bevidste urban pendler. OKO har et gennemført kulfiberstel med integrerede skærme. El-motoren er placeret i forhjulsnavet og batteripakken sidder godt kamufleret i overrøret. OKO har en enestående egenvægt på bare 18,6 kg og er et kunstværk. El-cykler kan fra nu af også se godt ud!

OKO Silver

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close