The Way to Bike

Information om The Way to Bike

 

The Way to Bike er en danskejet webshop, der er grundlagt i 2014.

Vi er kort fortalt vilde med ideen om cykler med remtræk, hvor den traditionelle cykelkæde er erstattet af en kulfiberrem. Det betyder minimal vedligeholdelse, konstant kraftoverførelse, ingen olie på tøj eller fingre - bare ren og skær cykelglæde.

Vi går op i kvalitet. Derfor er vores udvalg af cykler også valgt fra de producenter vi ved lever op til den kvalitet, som vi og vores kunder forventer. Det er kort fortalt cykler du vil værdsætte!

Vi forhandler Schindelhauer, Cube, Tout Terrain, Biomega og en håndfuld flere mærker. Sortimentet strækker sig fra citybikes, cykler til længere pendlerturer, trekking, elcykler, mountainbikes og cross.

Vi sælger remtrækcykler og Gates Carbon Drive dele over nettet, men har samarbejde med cykelhandler og mekaniker Lindhart i København. Derved har du mulighed for at se og prøve cyklerne før køb. Det betyder også at vi kan varetage service og evt. reklamationer. Du vælger selv om du ønsker cyklen direkte leveret med fragtmand eller få den udleveret hos Lindhart Cykler i København.

Vi er specialister i remtræk og officiel Gates Carbon Drive forhandler.

Vores vision er enkelt – Vi ønsker at udbrede kendskabet til cykler med remtræk, og derved sikre at vores kunder øger glæden ved at cykle.  

Stempel

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close