FAQ remtræk

Er remtræk på cykler for alle - også novice?

- JA! Absolut. Som med alt andet tager det lidt tid at udbrede kendskab til remtrækket, og i den periode har det været "testet" af særligt interesserede. Nu er systemet så veludviklet, at dets enkelhed overgår et standard kædetræk.

Er det specielle cykler der kører med rem?

Ja. Stellet er special designet til rem, da der kræves en åbning for at påføre remmen. Den kan ikke skilles som en kæde. Derfor kan remtræk heller ikke påføres "gamle” cykler.
Samtidig er der en konstant stor belastning på rammen fra remmens opstramning og dit hårde tråd ,skal ikke trække tandhjulene ud af alignment, derfor er en cykel med remtræk særlig stiv i det horisontale plan.

Jeg har hørt rem-spændingen er vigtig. Kan jeg gøre det selv?

Ja. Remspænding er meget vigtig for at sikre din køreglæde og den optimale performance, men du kan nemt indstille den rette spæning selv, og du gør det kun én gang! Med det vertikale dropout på vores cykler fjernes/indsættes baghjulet let uden at løsne remmen og ændre spændingen. 

Hvad er forskellen på Mudport og Centertrack?

Gates Centertrack (også kaldet CDX) er remtrækkets version 2,0. Det er en væsentlig forbedring af Mudport (også kaldet CDC) systemet. Det er fyrene i Spot Brand der har udviklet det. Med Centertrack systemet er Mudports ”børnesygdomme” blevet løst. Centertrack er bl.a. mindre følsom overfor flex og unøjagtighed mellem de to tandhjul, og der er ingen huller i tandhjulene hvor sten o.l. kan sætte sig fast.  

Køb cykel med remtræk!

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close